Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Beste pris fordeler
Fra en bestillingsverdi 59 €, vil vi gi deg fraktkostnader!
Etiketten gratis artikkel

Vi betaler det er ikke bare praktisk, men sikkert

Du har mulighet til å betale via akontobetaling, kredittkort eller PayPal. Vær oppmerksom på ulike betingelser for de forskjellige betalingsalternativene.

Akontobetaling

Med akontobetalingen gjør du en forskuddsbetaling til oss. I dette tilfellet kan ordren bare behandles når din betaling er postert til kontoen vår og systemet vårt har behandlet den. Dette kan ta én til to arbeidsdager når betaling er mottatt.

Hvis du bestemmer deg for å gjøre en bankoverføring, må du sørge for at følgende informasjon er inkludert i avsnittet betalingsformål. Kundenummer og/eller ditt ordrenummer er viktig, da utilstrekkelig betalingsinformasjon kan føre til forsinkelser i prosessen, som vi ikke har noen innflytelse over. Hvis du gjør en internasjonal overføring, kan du bruke vår IBAN og BIC kode. Betalingsinformasjonen som er beskrevet er viktig for denne typen av overføring for å sikre en problemfri behandling.

Kredittkort

Enkel, sikker og lett

Hvis du vil betale med kredittkort, skriver du inn ønsket data i malen for kredittkort. Bestillingen din blir sendt til vår spedisjonsavdeling når betalingen er bekreftet. I vår butikk kan du bare betale med VISA og MASTERCARD kredittkort. Deltakelse i 3D-sikkerhetsprosedyren er obligatorisk. Mer detaljert informasjon om dette kan fås fra din bank eller kredittkortselskapet. Din kredittkort-konto blir ikke belastet inntil dine varer er sendt.

PayPal

Betal sicherererer

Hvis du har en PayPal konto, kan du bruke kontoen til elektronisk overføring av betalingen til oss. Dette er et raskere alternativ enn bankoverføringer. Bestillingen din blir sendt til vår spedisjonsavdeling etter at vårt system har tilordnet betalingen.

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 40 €
5€